Financiële Wereldverbeteraars

Financiële Wereldverbeteraars

Categorie
Personeel
Adverteerder
For All Finance
Bureau
Eigen Fabrikaat
Jaar
2006
Paginanummer
443

Doelstelling

For All Finance positioneren als de dienstverlenende autoriteit binnen (de sales en marketing van) de financiële branche.

Doelgroep

Project- en interim-managers die op zoek zijn naar posities waarin zij het verschil kunnen maken: type werkmaker. Personen die lang, vaak hun hele carrière, werkzaam zijn binnen de marketing en sales van de financiële branche. Hebben 8 jaar of meer ervaring, en daardoor in de leeftijdscategorie 30+. Zijn ondernemend en op zoek naar uitdagende projecten op hoog niveau.

Concept

Door haar specialisatie, jarenlange praktijkervaring, en uitgebreide netwerk is For All Finance insider van de financiële branche. Daardoor weet zij als geen ander wat er speelt in deze markt en waar de uitdagende projecten zich bevinden, danwel waar de posities zijn waarin project-/interim-manager het verschil kunnen maken, ergo in letterlijke zin de financiële wereld kunnen verbeteren.

Media- en middelenstrategie

Selectief en gericht aanwezig zijn in de media op het gebied van de marketing en sales van de financiële branche, in de vorm van vakbladen en online media (bannering).
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken