Fijn dat we er zijn

Fijn dat we er zijn

Categorie
Retail
Adverteerder
BLOKKER
Bureau
Mensch | creative agency
Jaar
2015
Paginanummer
346

Doelstelling

Blokker hernieuwd op de kaart zetten dé huishoudspecialist. Een warm, attent en sympathiek merk dat helpt en adviseert in de huishoudbehoefte van mensen. Met veel A-merken. Dichterbij dan ooit, want Blokker innoveert en is omnichannel.

Doelgroep

Blokker is er voor ('en van') alle Nederlanders, of je nu huisvrouw, student of pensionado bent. Maar natuurlijk is er een focus qua mediadoelgroep: boodschappers 25-59 jaar.

Concept

Als dé huishoudspecialist begrijpt Blokker als geen ander wat er nodig is in de huishouding. Ongeacht de samenstelling van je gezin of de situatie waarin je verkeert, je kunt altijd bij Blokker terecht, in de buurt en online. Met het thema 'Blokker. Fijn dat we er zijn' brengen we deze boodschap met zelfvertrouwen en een glimlach de wereld in.

Media- en middelenstrategie

Voor het eerst in zijn geschiedenis kiest Blokker ervoor om langere tijd zichtbaar te zijn met een merkcampagne. Televisie speelt een belangrijke rol bij het opnieuw laden van het merk. En omdat tijdens de verbouwing van het merk de verkoop natuurlijk gewoon doorgaat, wordt iedere TV commercial afgesloten met een tag-on met een scherpe product-aanbieding. Een geïntegreerde detailaanpak dus, via de relevante touchpoints. Van TV tot Facebook. Van raamposter tot stoepbord. En natuurlijk ook eigen middelen als Blokker.nl, instore en niet in de laatste plaats de Blokker folder.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken