ESPRESSO PERSOONLIJK GEMAAKT.

ESPRESSO PERSOONLIJK GEMAAKT.

Categorie
Geïntegreerde Communicatie
Adverteerder
Laurentis
Bureau
ONLY, Advance (online platform), Pleon (pr-lunch)
Jaar
2008
Paginanummer
366

Doelstelling

De oorspronkelijke autoriteit van Laurentis Espresso in het segment Bar, Restaurant, Café opnieuw inhoud en betekenis geven. We willen terug naar de oorsprong van Laurentis. Terug naar de persoonlijke betrokkenheid, terug naar interesse voor de ondernemer. Terug naar, samen met de ondernemer, het beste uit espresso halen.

Doelgroep

Bar-, restaurant- en caféondernemers die zich bewust zijn van kwaliteit en service richting hun klanten.

Concept

Alles draait om het weer terugbrengen van de persoonlijke aandacht en betrokkenheid. ‘Espresso persoonlijk gemaakt’ is de motor achter het tot leven brengen van dit gedachtegoed van oprichter Henk Laurentius Verweij. Naast een nieuwe, krachtige huisstijl (verpakking van espresso- en serviceproducten) introduceert Laurentis het Caffèmaestro- programma. Een programma voor en door ondernemers dat bestaat uit een Masterclass en een Trendtour. Hier leren ondernemers alles over de rijkheid van espresso, presentatie en goed gastheerschap, met als doel uiteindelijk ook een Caffèmaestro te worden. Via het interactieve platform ‘espresso op de kaart.nl’ worden horecaondernemers geactiveerd om zichzelf op de kaart te zetten. Zo wordt dit een platform van ambassadeurs die het beste uit espresso willen halen. Consumenten kunnen horecazaken waarderen en selecteren via ‘koffie op de kaart.nl’.

Media- en middelenstrategie

Na een perslunch met horecajournalisten staan de media-uitingen (advertenties, banners, nieuwsbrieven en brochures) in het teken van traffic naar het interactieve platform ‘zet espresso op de kaart.nl’.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken