Er is maar één Nederlander zoals jij

Er is maar één Nederlander zoals jij

Categorie
BRANDING 360°
Adverteerder
NATIONALE-NEDERLANDEN
Bureau
J. Walter Thompson Amsterdam
Jaar
2017
Paginanummer
444

Nominatie 2017

Doelstelling

Nationale-Nederlanden is 170 jaar lang betrokken bij Nederland en al die Nederlanders die klant zijn bij ons. We kennen Nederland en de Nederlanders daarom heel goed. Nationale-Nederlanden heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van verzekeraar naar een brede financiële dienstverlener. Daarbij streven we steeds naar persoonlijke service die aansluit op het unieke leven van al die Nederlanders. Dat willen we in deze campagne duidelijk maken en aan de hand van concrete voorbeelden bewijzen.

Doelgroep

Nationale-Nederlanden is er voor al die unieke Nederlanders. Nederlanders die iets willen bereiken, die iets willen maken. Nederlanders in beweging, in ontwikkeling, die vol aan het leven zijn. Nederlanders die hun eigen koers varen. Nederlanders die bijzonder zijn door kleine dingen op hun geheel eigen wijze te doen.

Merkomschrijving

Nationale-Nederlanden is een van de bekendste financiële dienstverleningsmerken van Nederland. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1845.

Concept

Daarom zeggen we: Er is maar één Nederlander zoals jij. En vertellen we verhalen over unieke Nederlanders. Persoonlijke verhalen die raken. Over een behoefte die ons bindt. Maar waarin we uniek zijn in de uiting ervan. Verhalen aan de hand waarvan we de relevantie van onze persoonlijke service laten zien. Persoonlijk betekent iemand echt zien. Maar ook begrijpen welke barrières iemand tegenkomt om te komen waar hij of zij wil zijn. We willen betekenisvol zijn in dat leven door barrières weg te nemen.

Media- en middelenstrategie

Er is maar één Nederlander zoals jij' is een krachtig en flexibel concept gebleken. Het laat zich soepel vertalen naar alle online- en offlinekanalen waarmee mensen op een unieke klantreis worden gezet en conversie wordt gerealiseerd. Het inspireert tot merkactivaties en biedt mogelijkheden om op de actualiteit in te haken. Het is een effectief platform voor de bedrijfsonderdelen om hun eigen marketingactiviteiten op te ontwikkelen. Het werkt voor de consumentenmarkt, de zakelijke markt en richting adviseurs. Kortom, 360 graden is eigenlijk te weinig om de veelomvattendheid van het idee te duiden.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken