Enjoy Freedom

Enjoy Freedom

Categorie
Personeel
Adverteerder
Getronics PinkRoccade
Bureau
Co Unlimited
Jaar
2007
Paginanummer
446

Nominatie 2007

Doelstelling

Getronics PinkRoccade wil gezien worden als een aantrekkelijke werkgever. De campagne draagt direct bij aan het genereren van CV’s. Hierdoor krijgt Getronics PinkRoccade voldoende response voor een conversie van 1 op 10 om uiteindelijk 1500 medewerkers te werven.

Doelgroep

Young Professionals met HBO/WO/MBO+ IT of BE opleiding; Professionals met 2+ werkervaring, te verdelen naar Software en systeemontwikkeling, Infrastructuur en netwerkspecialisten, Projectmanagement, Consultants.

Concept

Bij Getronics PinkRoccade krijg je een grote mate van vrijheid in je werk. Zoals zelf keuzes maken qua projecten, opleidingen en cursussen. Zelf de regie voeren over je loopbaan.

Media- en middelenstrategie

Recruitmentsite enjoyfreedom.nl wordt de backbone van de campagne. Daarnaast eerst met traditionele media het nieuwe thema en visual device (vlindervleugels) breed en verrassend introduceren o.a. met spectaculairs. Met buitenreclame ook rond de eigen vestigingen het thema leven inblazen en company pride bewerkstelligen. Vervolgens focus verleggen naar elektronische media.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken