Eneco Corporate campagne totaal

Eneco Corporate campagne totaal

Categorie
Corporate, Employer Branding & Internal Communication
Adverteerder
Eneco
Bureau
FHV BBDO
Jaar
2011
Paginanummer
76

Winnaar 2011

Doelstelling

Behoud bestaande klanten en trek nieuwe klanten aan door Eneco neer te zetten als dé energieleverancier van Nederland met een duurzame missie. Geef Eneco een onderscheidende en consistente communicatiestijl, waarmee het zich onderscheidt van andere energiebedrijven. Klanten van Eneco kiezen bewust voor een energiebedrijf dat samen met iedereen werkt aan duurzame energie voor iedereen.

Doelgroep

Primair: de klanten van Eneco. Secundair: de Nederlandse energieconsument.

Concept

Samen gaan we voor duurzaam. Eneco investeert volop in duurzame energie en werkt samen aan duurzame energie met haar klanten. Wie bij Eneco zit werkt dus al actief mee, zonder daar iets voor te hoeven doen. Eneco nodigt iedereen uit om mee te doen. Hiermee creëren we betrokkenheid en bevestigen we klanten in hun keuze voor Eneco. Potentiële klanten nodigen we juist uit om met ons mee te doen. Doe ook mee, want samen gaan we voor duurzaam.

Media- en middelenstrategie

tv, radio, krantenadvertenties, online, posters in bushokjes, reclame op een billboard bij Schiphol en een groot steigerdoek op de zijkant van een kantoorgebouw in Rotterdam. Ook hebben we alle klanten actief betrokken door ze een persoonlijke uitnodiging te sturen voor het nieuwe klantenpanel.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken