#endoor

#endoor

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
NEW10
Bureau
XXS Amsterdam
Jaar
2017
Paginanummer
168

Nominatie 2017

Doelstelling

Was de markt voor bedrijfsleningen tot een aantal jaren het domein van de grootbanken, anno nu kun je als ondernemer op veel meer plaatsen terecht. Denk aan online start-ups zoals Spotcap, crowdfunding platformen als Fundingcircle en Lendico en zogenaamde aggregators zoals Loanstreet en Qredits. Met de introductie van het nieuwe merk New10 wil ABN AMRO de leidende positie innemen in dit nieuwe segment.

Doelgroep

MKB Bedrijven in Nederland met de nadruk op het kleinbedrijf met 2 tot 20 medewerkers die een lening zoeken.

Merkomschrijving

New10 is het nieuwe merk van ABN AMRO waar bedrijven online binnen 15 minuten weten of ze tot 1.000.000 euro kunnen lenen. Het proces is geheel geautomatiseerd en maakt gebruik van online data en de financiële software van de klant.

Concept

MKB-ondernemers kunnen voor een zakelijke lening terecht bij New10. Daar kunnen ze online, snel, simpel en duidelijk hun groeiambities financieren. Want een beetje snelgroeiend bedrijf heeft niet de luxe om dagenlang op antwoorden te wachten. Als je niet dóór kunt, mis je kansen. New10 geeft ondernemers direct duidelijkheid over hoeveel ze kunnen lenen. Met glasheldere voorwaarden en alle bijbehorende kosten inbegrepen. Met #endoor claimen we als NEW10 een mentaliteit die we delen met ondernemers van nu: kort op de bal, snel schakelen, geen overbodige procedures en transparant. Dat gevoel is vertaald naar een bijpassende beeldopvatting, razendsnelle edits en een up-tempo soundtrack.

Media- en middelenstrategie

Met een aftrap video, radio, outdoor en print werd New10 als de nieuwe norm in zakelijk lenen gelanceerd waarmee je #endoor kan. Daarnaast kregen ondernemers aan de hand van persona's de voor hen meest belangrijkste USP's te zien, via een verfijnde online video en banner strategie.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken