Elk menz is er één

Elk menz is er één

Categorie
Corporate, Employer Branding & Internal Communication
Adverteerder
Menzis
Bureau
N=5 communicatie-adviesbureau
Jaar
2006
Paginanummer
74

Nominatie 2006

Doelstelling

Menzis positioneren als de collectieve verzekeraar met aandacht voor het individu. Verder ondersteunen van de A-merk-reputatie die vorig jaar is opgebouwd.

Doelgroep

Primair: bestaande klanten en nieuwe klanten die kunnen intekenen op een collectieve verzekering van Menzis. Secundair: opinieleiders in de zorgsector.

Concept

Het nieuwe zorgstelsel zorgt voor een toename van collectieve verzekeringen. Deze toename wordt met name ingegeven door het prijsvoordeel. Maar ook binnen een mantelcontract moet elk individu overtuigd worden van de aantrekkelijkheid om deel te nemen aan het collectief. Door Menzis te positioneren als dé collectieve zorgverzekeraar waar het individu centraal staat bouwt Menzis op natuurlijke wijze voort op de positionering die vorig jaar is ingezet. Ook bij de collectieve verzekering van Menzis staat de ‘menz’ centraal.

Media- en middelenstrategie

Televisie als absolute driver van bekendheid. De timing sluit aan bij het beslismoment in november en december. Naast het bereiken van het brede publiek is er ook gericht en selectief zendtijd ingekocht om de opinieleiders en beslissers te bereiken. Om de reclamebekendheid op te stuwen is radio ingezet.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken