DubbelFrisss Bizar verfrissend!

DubbelFrisss Bizar verfrissend!

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
DUBBELFRISSS
Bureau
DDB Unlimited
Jaar
2020
Paginanummer
255

Nominatie 2020

Doelstelling

Verfrisss DubbelFrisss. Geef een boost aan het merkimago bij jongeren via de bekendmaking van de nieuwe Ice Tea, 1kcal en BubbelFrisss producten en de nieuwe designs zodat zij DubbelFrisss willen drinken. Stimuleer de aankoopintentie door vergroting van de herkenning bij boodschappers.

Doelgroep

Jongeren van 12-18 jaar (Generatie Z) die liefst verrassende, nieuwe dingen doen en drinken die lekker zijn én perfect passen in hun eigen wereld. En de boodschappers, die liefst iets te drinken kopen dat in goede aarde valt bij hun kinderen én goed voor ze is.

Merkomschrijving

DubbelFrisss heeft één missie: de meest verrassende en verfrissende combinaties maken. In fruitsmaken t/m te gekke combinaties in de verpakkingsdesigns. Eigenlijk in alles.

Concept

Bizar verfrissend. Vergeet wat je weet over fruitsap, ice tea en frisdrank. DubbelFrisss is de meest verfrissende combinatie van geweldige dingen. Bijvoorbeeld met de meest volle, heerlijke fruitsmaken en toch maar 1kcal. DubbelFrisss. Bizar verfrisssend!

Media- en middelenstrategie

Productvideo's voor social, OLV en tv. En engaging content voor Insta, Snap, YouTube en TikTok. Inclusief GIFs, polls en influencer samenwerking.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken