Druk maken om niks

Druk maken om niks

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
D-REIZEN
Bureau
Roorda Reclamebureau
Jaar
2016
Paginanummer
408

Doelstelling

Merkvoorkeur verbeteren gedurende het vroegboek seizoen. En een omzetstijging van 5% t.o.v. 2015.

Doelgroep

We richten ons primair op gezinnen met kinderen die gebonden zijn aan de 'hoogseizoenen'. Secundair op stellen van 35-55 jaar zonder kinderen.

Concept

Waarom zou je een vakantie boeken bij D-reizen? Het antwoord op die vraag is simpel: Bij D-reizen boeken zorgt ervoor dat jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Niet alleen omdat D-reizen het grootste aanbod heeft met alle vroegboekbestemmmingen en -aanbiedingen (alle vakanties onder de zon), maar er staat ook een Persoonlijke Reisadviseur voor je klaar. Zij helpt je met al je vragen en problemen, want zij kent de markt als geen ander. Jij hebt dus geen vakantie stress meer. En dat geeft ruimte in je hoofd. Om bijvoorbeeld na te denken over dingen die volstrekt onbelangrijk zijn. Dingen waar je alleen maar op komt, als je voor de rest niets aan je hoofd hebt. Als je je écht druk maakt om helemaal niks. In deze campagne maken we gebruik van kleine en herkenbare situaties. Situaties die iedereen kent van vakantie en die symbool staan voor ultieme ontspanning. En dat bewijst: als jij je druk maakt om niks, heeft D-reizen het goed geregeld!

Media- en middelenstrategie

Om de merkvoorkeur bij deze brede doelgroepen te vergroten hebben we tv en radio ingezet. Dat zijn brede bereiksmedia en uitstekend in staat de emotionele meerwaarde te benadrukken. Via add ons en radio maken we ook duidelijk dat echt alle touroperators bij D-reizen te boeken zijn. Online is de campagne zichtbaar met opvallende en inspirerende pre- en midrolls en high impact banners. Via de facebook posts geven we verdieping op de 'volstrekt onbelangrijke gedachten' die in de campagne de hoofdrol spelen. En via display en retargetting banners brengen we uiteraard de specifieke vroegboek aanbiedingen onder de aandacht. Op de winkelvloer wordt een-en-ander natuurlijk afgemaakt met POS-materialen.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken