Droomcollectie voor échte scherpe prijzen

Droomcollectie voor échte scherpe prijzen

Categorie
Retail
Adverteerder
HANS ANDERS
Bureau
N=5
Jaar
2020
Paginanummer
338

Doelstelling

We willen de merksympathie en overweging voor Hans Anders vergroten en Nederland nieuwsgierig maken naar de droomcollectie brilmonturen van Hans Anders.

Doelgroep

Iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) bril.

Merkomschrijving

Hans Anders is dé voordeelopticien en -audicien van Nederland met de beste service voor de beste prijs.

Concept

In deze campagne zetten we de droomcollectie van Hans Anders centraal. Want er zijn nog steeds mensen die niet geloven dat Hans Anders een geweldige collectie monturen heeft. Totaal ten onrechte. Het kernconcept draait om Loes (een pas gescheiden vrouw die zichzelf opnieuw uitvindt) en Hans (de opticien). Loes droomde altijd al van meer liefde en aandacht. Dus zij naar Hans. Want bij Hans Anders krijgt iedereen de aandacht die men verdient. In de winkel droomt Loes helemaal weg bij alle aandacht die ze krijgt. Én natuurlijk bij de droomcollectie brillen van Hans. Ze voelt zich een prinses en is helemaal in de wolken met haar opticien… eh nieuwe bril! Aandacht, een droomcollectie en de beste service voor de beste prijs. Dat maakt Hans Anders.

Media- en middelenstrategie

De grootste groep klanten van Hans Anders is 40+. Dat maakt tv een belangrijk middel binnen de middelenmix van deze campagne. Daarbij is tv in combinatie met online video de meest efficiënte manier om merksympathie en overweging te verhogen. Zeker met een spokesperson-concept als dat van Hans Anders. Waar we op tv de droom van een geweldige collectie laten voelen, gebruiken we online om te bewijzen dat de droom echt is. Onder andere door gamification (Vind je droombril), social media en virtual try-on. Op de site en instore, waar de gelegenheid tot aankoop zich voordoet, brengen we de breedte van de droomcollectie en het (prijs)voordeel in beeld. Waarbij het visual device met de droomwolken alles met elkaar verbindt. Ook intern voeren we de droomwereld door met een droomactivatie voor medewerkers.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken