Dit is mijn huis

Dit is mijn huis

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
De Hypotheker
Bureau
ARA
Jaar
2012
Paginanummer
166

Doelstelling

Zet De Hypotheker neer als marktleider: als dé onafhankelijke hypotheekadviseur die maximale zekerheid biedt. En genereer afspraken op de vestigingen.

Doelgroep

Starters, doorstromers en huizenbezitters.

Concept

Hypotheekregels worden aangescherpt. De hypotheekrenteaftrek wordt beperkt. En banken hebben ingeboet aan vertrouwen. De consument zoekt zekerheid. Vooral bij complexe producten als hypotheken. Tegelijkertijd verandert bij De Hypotheker het businessmodel. Wettelijk komt er een einde aan het provisie-systeem. Tijd voor een andere kijk op het merk en de campagne. De naamsbekendheid van De Hypotheker is groot. Ons doel bij de start van de campagne was meer betekenis toevoegen aan het merk door de belangrijke rol van De Hypotheker te claimen. Met betrouwbaar, onafhankelijk hypotheekadvies helpt De Hypotheker je bovenal je thuis te realiseren. "In 25 jaar hielp De Hypotheker een miljoen mensen met de grootste en leukste aankoop in hun leven: hun huis." De campagne zet De Hypotheker neer als marktleider, als grootste, onafhankelijke hypotheekadviseur die begrijpt hoe belangrijk dat nieuwe (t)huis is. Echte mensen vertellen echte verhalen over hun situatie en de toegevoegde waarde van De Hypotheker. Om de campagne onlosmakelijk te verbinden met De Hypotheker gebruiken we 'Jazeker' als visual device. De aftrap-commercial toont mensen die genieten van hun leven, van elkaar, van hun huis. Elk van de opvolgende commercials zoomt in op een specifieke woonsituatie en hypotheekwens.

Media- en middelenstrategie

TV wordt met name thematisch ingezet. We zijn 'continu' en consistent aanwezig met flights verspreid over het jaar. Radio gebruiken we actiematig: informatieve, triggerende campagnes inspelend op de actualiteit. Internet wordt met name ingezet om prospects naar hypotheker.nl te krijgen en daar afspraken te genereren. Het maken van afspraken gebeurt inmiddels voor meer dan 50% via de website. Twitter en Facebook worden gebruikt om te informeren, te monitoren en te reageren en waar mogelijk de dialoog aan te gaan.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken