Dit is jouw tijd

Dit is jouw tijd

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
NHA THUISSTUDIES
Bureau
Zandbeek
Jaar
2020
Paginanummer
439

Doelstelling

Het nummer 1 merk in thuisstudies worden.

Doelgroep

Ruim 1 miljoen consumenten, 28-65 jaar, actief op zoek naar een hobbycursus of beroepsopleiding. Daarnaast een even grote groep Nederlanders, 40-60 jaar, die niet actief op zoek is, maar 'sleur in het leven' ervaart. Deze groep wil meer tijd voor zichzelf en zoekt mogelijkheden om haar (vrije) tijd zinvoller te besteden.

Merkomschrijving

NHA is een bondgenoot van iedereen die meer uit zijn vrije tijd wil halen.

Concept

NHA biedt ons een oplossing voor een veelvoorkomend emotioneel conflict: haal ik wel alles uit mijn tijd? Met haar nieuwe merkpositionering- en campagne zet NHA daarom in op zinvolle tijdsbesteding en roept ons op na te denken wat we zouden kunnen doen met alle kostbare tijd die verloren gaat aan zinloze zaken. De boodschap? Stop met dromen en start met leren: dit is jouw tijd.

Media- en middelenstrategie

De campagne bestaat uit TV- en radiospots, pre-rolls, social- en display ads, printadvertenties, een H-a-H folder en Adwords. In het verlengde is een contentprogramma ontwikkeld dat bestaat uit een special op NU.nl en een partnership met Libelle. Hier vind je inspiratie om alles uit je vrije tijd te halen.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken