Dit. Dat. Alles. beslist.nl

Dit. Dat. Alles. beslist.nl

Categorie
Retail
Adverteerder
BESLIST.NL
Bureau
Eigen Fabrikaat
Jaar
2013
Paginanummer
388

Doelstelling

Beslist.nl wil een nieuwe positie in de shoppingmarkt claimen: het grootste en beste online winkelcentrum van Nederland. Groei in aantal bezoeken per dag van 230.000 naar 330.000 en stijging omzet van 1 mio naar 1.6 mio per maand. Beslist.nl streeft naar de toppositie in de online shopping-markt en moet sneller groeien dan de concurrerende sites om de ontwikkelingen op internationaal search engine gebied voor te blijven.

Doelgroep

Online shoppers 24-59 jaar

Concept

Voor het duiden van het enorm brede en diepe aanbod van beslist.nl is gekozen voor een makkelijk herkenbare route die zowel op merk- als activatieniveau in te zetten is. De oplossing ligt in de op straat al meer gehoorde "slang": Dit. Dat. Alles! Een simpele manier om duidelijk te maken dat je via beslist.nl echt alles kunt vinden wat je zoekt. Het creatieve idee verbeeld via een tegenstelling in producten, het hiervoor genoemde brede en diepe assortiment en is gekoppeld aan een herkenbare animatiestijl die consequent doorgevoerd wordt. Iedere uiting eindigt met het beslist.nl logo en de discriminator "het grootste online winkelcentrum".

Media- en middelenstrategie

Een van de belangrijkste marketingdoelstellingen is toename van de merkbekendheid. Om deze doelstelling te halen is er in de middelenstrategie gekozen voor twee basis middelen. Sponsering voor het weer versneld op niveau brengen van de naamsbekendheid. Gezien de brede doelgroep is gezocht naar een populaire sport die veel mensen aanspreekt. De keus is gevallen op de schaatsploeg van Gerard van Velde. Het tweede deel van de campagne bestaat uit een serie slim geproduceerde commercials die inhoud geven aan de opbouw van de naamsbekendheid en claimen het online winkelcentrum. Opvallend aan de middelenstrategie is de focus om als internetpartij te kiezen voor het traditionele massamedium tv en sponsoring. De heldere keuze en de koppeling tussen de twee basis middelen zorgen voor een meer dan optimale zichtbaarheid van beslist.nl.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken