Denkkracht omzetten in daadkracht

Denkkracht omzetten in daadkracht

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
ABN AMRO
Bureau
Selmore
Jaar
2012
Paginanummer
40

Nominatie 2012

Doelstelling

Kwalificeer ABN AMRO als professionele zakenbank voor grotere ondernemingen. Zorg ervoor dat de merkvoorkeur en het vertrouwen onder ondernemers stabiliseert. Met een campagne die de allure en dynamiek uitdraagt die hoort bij ABN AMRO.

Doelgroep

De doelgroep bestaat uit bedrijven die in beweging zijn. Klanten en prospects, van starters tot large corporates: ABN AMRO wil een brede zakenbank zijn. Met een focus op het middensegment: bedrijven met een omzet tussen de 5 en 500 miljoen.

Concept

De wereld is continu in verandering. Om kansen te kunnen zien en vooral te benutten, moet je snel en wendbaar zijn. Dit vergt een actieve opstelling. Van bedrijven zelf maar ook van hun partners. Deze tijd vraagt om een 'handen uit de mouwen'-bank die weet hoe het zit. Een bank die kennis weet te vertalen in oplossingen waar bedrijven nu iets aan hebben. Denkkracht omzetten in daadkracht. In deze campagne spelen echte klanten van ABN AMRO de hoofdrol. En laten we zien met welke anno nu oplossingen ABN AMRO zijn klanten verder helpt.

Media- en middelenstrategie

Omdat we ABN AMRO weer willen kwalificeren als de professionele zakenbank kiezen we bewust voor zichtbare media. TV en print vormen de ruggengraat voor de campagne. Beelden worden uiteraard ook gebruikt in de bankkantoren. Met radio verlengen we de campagneperiodes en hebben we de mogelijkheid om nog concreter te worden over de anno nu oplossingen van de bank.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken