Demand More. Demand Lexus.

Demand More. Demand Lexus.

Categorie
Durables
Adverteerder
LOUWMAN & PARQUI - LEXUS
Bureau
Brand New Telly Industries
Jaar
2017
Paginanummer
199

Nominatie 2017

Doelstelling

Na jarenlange functionele communicatie over de fiscale voordelen van hybride, was het doel in 2017 om de aantrekkingskracht en de propositiebekendheid van het Lexus-merk te versterken.

Doelgroep

Lexus richt zich op 'experiential masters'; veeleisende en eigenzinnige mensen tussen de 25 en 49 jaar met een bovengemiddeld inkomen.

Merkomschrijving

Lexus is hét premium hybride automerk dat is ontstaan vanuit de ambitie van Toyota (Motor Corporation) de allerbeste auto ter wereld te ontwikkelen. Deze veeleisende mentaliteit vind je nog altijd door de hele organisatie heen.

Concept

In het concept komt de veeleisende mentaliteit van Lexus letterlijk samen met die van de doelgroep in de vorm van split-screens. Gekozen is voor een eigenzinnige visuele stijl die breekt met de traditionele autoreclame-codes. We laten zien dat Lexus altijd veel van zichzelf eist. Juist op aspecten waar de doelgroep ook hoge eisen aan stelt; design, innovatieve technologie & service.

Media- en middelenstrategie

Met het oog op de propositiebekendheid-doelstelling en de opvallende beeldvorm is gekozen voor TV- en online video inzet op programma niveau. Aangevuld met print, social content en radio.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken