DELTA LLOYD WATER & CLIMATE FUND

DELTA LLOYD WATER & CLIMATE FUND

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
Delta Lloyd Asset Management
Bureau
Lowe&Draftfcb
Jaar
2008
Paginanummer
180

Doelstelling

De specialist in thematisch beleggen promoot een beleggingsfonds: het Delta Lloyd Water & Climate Fund.

Doelgroep

Zowel de ervaren particuliere belegger, die beleggingskansen ziet in de groeiende aandacht voor milieuproblematiek, als beleggingsadviseurs.

Concept

De problemen met betrekking tot het milieu worden steeds groter. Maar er is ook een keerzijde. Er zijn steeds meer bedrijven die met steeds meer en steeds betere oplossingen komen om met de klimaatproblematiek om te gaan en te profiteren van de veranderingen die plaatsvinden. Delta Lloyd heeft met Ad Schellen een gepassioneerde specialist op het gebied van klimaatgerelateerde beleggingen. Hij wordt naar voren geschoven als de spokesperson van het Delta Lloyd Water & Climate Fund. In de indrukwekkende documentaire ‘a convenient truth’ laat hij een aantal voorbeelden zien en legt hij uit hoe het Delta Lloyd Water & Climate Fund slim inspeelt op de kansen die klimaatverandering biedt. En zo kan je van een probleem, ineens een kans maken. Niets is zeker... Als je de documentaire hebt gezien ben je overtuigd en wil je direct in het fonds stappen!

Media- en middelenstrategie

Alles draait om de documentaire ‘a convenient truth’. Via een uitgebreide inzet van middelen (TV, print, online, DM, lezingen) worden beleggers geactiveerd om de documentaire te bestellen. Via diverse guerrilla-acties wordt de documentaire rechtstreeks bij beleggers verspreid. IJsblokken met ingevroren DVD’s werden geplaatst op opvallende plaatsen waar veel beleggers aanwezig zijn (golf evenementen, PC Hooftstraat, Polo Trophy, etc). Ook is de DVD op een relevante manier onder de aandacht gebracht door de inzet van een speciaal bandenspanningspromoteam op deze locaties.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken