#DeLevenGenieter

#DeLevenGenieter

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
ANDERZORG
Bureau
XXS Amsterdam
Jaar
2019
Paginanummer
128

Doelstelling

Realiseer groei via Anderzorg's eigen verkoopkanalen onder verzekerden die kiezen voor een vrijwillig eigen risico.

Doelgroep

Jongvolwassenen (25 - 35), hoger opgeleid, jong van geest en verantwoordelijk voor hun eigen keuzes die openstaan voor een vrijwillig eigen risico.

Merkomschrijving

Anderzorg is een zorgverzekeraar en waar de meeste zorgverzekeraars je alleen helpen om zorgproblemen op te lossen, doet Anderzorg dit net even anders. Anderzorg gaat een stap verder door haar klanten ook te helpen om zoveel mogelijk van het leven te genieten. Dat komt tot uiting in de pay-off 'Zorg voor #deleven'. 'De leven' is een nummer van rapper Sef uit 2011; voor jongvolwassenen staat #deleven voor alles wat het leven de moeite waard maakt.

Concept

Waar andere zorgverzekeraars je graag doen geloven dat je je overal zorgen om moet maken, is Anderzorg ervan overtuigd dat een optimistische mindset het leven leuker en beter maakt. Je zorgt goed voor jezelf, maakt je minder zorgen over morgen en bent bereid om een risicootje in je leven te nemen. Daarom roept Anderzorg iedereen met inspirerende voorbeelden op om 'de leven' te leven. Als je 'de leven' leeft ben je jong van geest, sans gêne en zie je alles van de zonnige kant. Dit laat Anderzorg met #DeLevenGenieter op een aanstekelijke manier zien. De eigenzinnige 'De-Leven-Genieters' zijn de vrolijke noot in een grijze omgeving of zien altijd de beste oplossing om meer te genieten. Hiermee zorgt Anderzorg voor een opvallend en positief geluid.

Media- en middelenstrategie

In de merklaag staat de optimistische mindset van #DeLevenGenieter centraal. Omdat video de aanstekelijkheid en het positieve gevoel het beste overbrengt, is er in de merklaag gekozen voor tv, online en social video en bioscoopreclame. In de saleslaag moedigden we met radio, digital OOH en display ads iedereen verder aan om zelf 'de leven' te leven met de usp's van Anderzorg als ondersteunend bewijs. Op social geeft Anderzorg handvatten om zelf óók een #DeLevenGenieter te worden met een instagram-cursus van Reine Rek.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken