De waarde van advies

De waarde van advies

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
AVÉRO ACHMEA
Bureau
Hemels van der Hart
Jaar
2013
Paginanummer
56

Doelstelling

De verzekeringswereld is veranderd. En verandert nog steeds. Nieuwe wetgeving, andere manieren van geld verdienen, zorgplicht. Terwijl (financieel) adviseurs niets liever doen dan handelen in het belang van ondernemers. Avéro Achmea grijpt die veranderingen aan als kans op verbetering. Doel van de campagne is om intermediairs te laten en zien en ervaren dat Avéro Achmea hen als business partner helpt duurzaam succesvol te zijn. Door samen met adviseurs de toegevoegde waarde van advies heel concreet te maken. Avéro Achmea wil laten zien dat ze beeldbepalend is op de intermediaire markt en een voortrekkersrol vervult op het onderwerp 'waarde van advies'.

Doelgroep

Intermediaire markt (6.000 advieskantoren) met een focus op 600 advieskantoren. Adviseurs die veranderingen in de markt als kans zien en begrijpen dat hun rol verschuift van productgericht verkopen naar klantgericht adviseren.

Concept

De campagne is gericht op het actief voeren van de dialoog over inhoudelijke thema's als ondernemerschap, vakmanschap en beloning. Niet zenden, maar vooral mét adviseurs het vak naar een hoger niveau tillen. Door ontmoetingen te organiseren, de dialoog te stimuleren en kennis en expertise te delen. Maar vooral ook door concrete handvatten en tools aan te reiken en samen proposities te ontwikkelen.

Media- en middelenstrategie

Gericht op effectief bereik van de doelgroep en het stimuleren van de dialoog. Met maandelijks advertenties en redactionele content in het FD en vakbladen wordt de waarde van advies op de kaart gezet. De dialoog wordt gevoerd op het kennisportaal dewaardevanadvies.nl, social media en tijdens events. Van intieme ronde tafelsessies tot seminars en congressen. Resultaten van marktonderzoek, uitgevoerd in opdracht van Avéro Achmea, zijn gepubliceerd in het boek 'De waarde van financieel advies'. 45% van de doelgroep bezoekt het kennisportaal, 300 adviseurs zijn live met elkaar en Avéro Achmea in gesprek en geven hoge rapportcijfers. Het aantal volgers op Twitter stijgt explosief.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken