De Unlimiteds

De Unlimiteds

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
T-MOBILE NEDERLAND
Bureau
TBWANEBOKO
Jaar
2021
Paginanummer
162

Winnaar 2021

Doelstelling

Groei in merkoverweging. Hiervoor moeten we een gefragmenteerd merk voor mobiel en vast transformeren tot één sterk T-Mobile merk. Een emotioneel en eenduidig campagne concept moet de mogelijkheid hebben om zowel voor productcategorie mobiel als vast campagne te voeren. Daarnaast bouwen we aan brand saliency door de associaties: 'unlimited', '5G' en 'snel internet' verder te claimen.

Doelgroep

Unlimited data- en premium internetgebruikers passen niet in standaard demografische hokjes. We richten ons daarom op een overeenkomende mindset. We noemen deze groep de Explorers. Met de technologie van vandaag ontdekken zij de wereld om hen heen, ontmoeten ze nieuwe mensen en doen ze ervaringen op.

Merkomschrijving

T-Mobile stelt iedereen in staat om op hun eigen manier meer te ontdekken en verbindt iedereen via mobiel en internet met de mogelijkheden van vandaag.

Concept

In de telecomwereld draaien campagnes om connecties en unlimited data. Maar nieuwe ontdekkingen draaien niet om technologieën, maar juist om de gebruikers. Wat als we van unlimited een menselijke mindset maken? De Unlimiteds zijn geboren. Zij spelen de hoofdrol in alle campagnes. Hun ontdekkingen fungeren als rode draad en het gevoel dat zij krijgen bij nieuwe ontdekkingen staat centraal. Dat kan via 5G of Glasvezel zijn, maar ook met niche proposities als Multi-Sim. Visueel houdt het T-Mobile liquid design alle campagne lagen, van associaties bouwen tot activerende communicatie en de eigen kanalen, bij elkaar. De campagne 'Welkom bij De Unlimiteds' is een uitnodiging voor iedereen die zich unlimited voelt en zich wil ontwikkelen met de mogelijkheden van vandaag. En het mooie is: in iedereen schuilt wel een Unlimited.

Media- en middelenstrategie

Na de lanceringscampagne waarin 'De Unlimiteds' en de nieuwe huisstijl werden geïntroduceerd, voerden wij afwisselend campagne voor mobiel en vast. Altijd met hoge impact media zoals TVC’s, OOH, radio en online om de gewenste associaties te bouwen. Een continue content-laag inspireert en concretiseert m.b.t de mogelijkheden van een unlimited mindset. Interactieve media, partnerships en base communicatie zetten doorlopend in om oriëntatie op eigen kanalen te stimuleren. Met zoveel mogelijk relevantie in boodschap, propositie en aanbod voor maximale impact.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken