De toekomst van uw sector. Hoe bereidt u zich voor?

De toekomst van uw sector. Hoe bereidt u zich voor?

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
ABN AMRO
Bureau
N=5
Jaar
2016
Paginanummer
44

Doelstelling

De campagne moet op een inspirerende en tastbare manier concreet maken dat ABN AMRO de wereld van de zakelijke klant echt begrijpt en met passende oplossingen komt. ABN AMRO is thuis in alle sectoren en biedt kennis en inzichten die ondernemers helpen richting te geven aan de toekomst van hun onderneming. Hoe breng je die diepgaande sectorkennis bij ondernemers onder de aandacht, zonder hen het gevoel te geven dat jij het beter weet dan zij?

Doelgroep

Ondernemers van Nederland met een omzet van 20 miljoen of meer. Hun prioriteit ligt bij de continuïteit van de onderneming.

Concept

In de campagne spelen we met het gegeven dat de toekomst in sneltreinvaart op ons afkomt. In tv en online video adresseren we dit met een sympathieke ondernemer die zich voorbereidt op veranderingen. En we ontwikkelden op basis van de nieuwste sectorinsights voorbeelden van innovatieve maar realistische proposities voor diverse sectoren. We introduceren deze alsof ze vandaag al werkelijkheid zijn. Online volgt verdieping. Zo brengen we over dat zelfs de nabije toekomst opzienbarender is dan we ons kunnen voorstellen. We zéggen dus niet dat we diepgaande kennis van sectoren hebben, of dat ondernemers zich moeten voorbereiden op de toekomst, maar we genereren de urgency om vandaag nog gebruik te maken van de sectorkennis van ABN AMRO.

Media- en middelenstrategie

Tactiek in media is gelaagdheid. De sympathieke tvc en online video bouwen aan een groot bereik en maken ondernemers ontvankelijk voor de boodschap. Een laag dieper triggeren we ondernemers door specifieke titelselectie op radio, print en online. Via targeted social-inzet bereiken we de doelgroep met precies de juiste informatie. Aangevuld met online display en advertorials in een zakelijk umfeld, waarbij traffic wordt geboost door retargeting op ondernemers die de online video hebben bekeken. Er is ook intern intensief campagne gevoerd met o.a. narrowcasting en interne socialkanalen om zo sectorkennis via de relatiemanagers met klanten en prospects te delen.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken