De normaalste zaak van de wereld

De normaalste zaak van de wereld

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
PENSIOENFONDS ZORG EN WELZIJN (PFZW)
Bureau
Born05 B.V
Jaar
2019
Paginanummer
148

Doelstelling

Jonge mensen bekender maken met hun pensioenfonds, zodat zij beter weten hoe hun 'financiële later' is geregeld en door wie dit wordt gedaan.

Doelgroep

Jonge deelnemers (<42 jaar)

Merkomschrijving

PFZW is het pensioenfonds van de sector Zorg en Welzijn.

Concept

Ook jonge mensen in de zorg zijn niet actief met hun pensioen bezig. Mensen in de zorgsector, zorgen dagelijks voor mensen die dat hard nodig hebben en vinden dit vaak de normaalste zaak van de wereld. Net zoals PFZW het vanzelfsprekend vindt dat zij zo goed mogelijk zorgen voor anderen, in hun geval: voor het pensioen van zorgprofessionals. In vier korte campagnefilms zien we verschillende professionals aan het werk, de documentaire-aanpak benadrukt de menselijkheid en vanzelfsprekendheid ervan. Een voice-over legt de verbinding tussen wat zij doen voor anderen en wat PFZW doet voor hen.

Media- en middelenstrategie

De campagne is gedistribueerd via YouTube, Facebook en Instagram. Na het zien van de commercials werd geïnteresseerde kijkers de kans geboden het platform Betere Wereld van PFZW te bezoeken, waar medewerkers in speciale video-items meer uitleg gaven over drie belangrijke zaken rond het pensioen.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken