De Nieuwe Kleineondernemersregeling (KOR)

De Nieuwe Kleineondernemersregeling (KOR)

Categorie
Non-Profit & Overheid
Adverteerder
BELASTINGDIENST
Bureau
Roorda Reclamebureau
Jaar
2019
Paginanummer
224

Doelstelling

Vanaf 1 januari 2020 is de kleineondernemersregeling (KOR) vernieuwd. Kleine ondernemers moeten dit weten, begrijpen dat de huidige KOR vervalt en zich na een weloverwogen keuze al dan niet voor de nieuwe regeling aanmelden.

Doelgroep

Ca. 400.000 kleine ondernemers met een jaaromzet onder de €20.000,-.

Merkomschrijving

De Belastingdienst profileert zich als betrokken specialist. We helpen alle Nederlanders met hun belastingzaken, zodat ze aan hun verplichtingen kunnen voldoen en van hun rechten gebruik kunnen maken.

Concept

In de campagne zien we ondernemers die het niet doen voor het grote geld, maar die hun passie volgen. Als ze onder de €20.000,- jaaromzet blijven, komen ze in aanmerking voor btw-vrijstelling, wat het ondernemen alleen maar leuker maakt. Voor de campagne hebben we echte kleine ondernemers gecast en in hun eigen omgeving gefilmd.

Media- en middelenstrategie

De doelgroep is divers, behoorlijk groot en atypisch qua ondernemerschap (ze doen het er vaak bij). Omdat we de boodschap in een korte periode moeten overbrengen, kozen we voor "consumenten"-media als tv en radio. Het bereik is geoptimaliseerd met online video, display en de inzet van PR.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken