DE MONTEUR

DE MONTEUR

Categorie
Geïntegreerde Communicatie
Adverteerder
KPN INTERNET
Bureau
Lowe en Draft
Jaar
2005
Paginanummer
292

Doelstelling

Nieuwe ADSL abonnees voor Het Net binnenhalen en huidige inbellers (van Het Net en van de concurrentie) over laten stappen op ADSL van Het Net met de monteuraanbieding.

Doelgroep

Alle mensen, die nu nog geen Internetverbinding hebben of die nu nog een dial-up-verbinding hebben. Ze willen allemaal wel ADSL Internet, maar zien er toch een beetje tegen op om het aan te schaffen. Ze denken dat het installeren van ADSL ingewikkeld is en veel gedoe oplevert. Ze zijn namelijk onzeker over hun eigen kunnen als het gaat om het installeren van een Internetverbinding. Een ‘mannetje’ zou de oplossing kunnen zijn, maar ook dat is duur en je weet nooit of ze goed en betrouwbaar zijn. De Het Net doelgroep is zuinig. Ze willen waar voor hun geld. Daarom willen ze geen duur Internet abonnement. Maar, ze willen ook niet in de val trappen van ´goedkoop is duurkoop´. Ze willen kwaliteit en betrouwbaarheid voor een redelijke prijs. Ook als het gaat om een monteur. Ze zijn dus wel bereid om te betalen voor een monteur, maar willen niet vastzitten aan een duur abonnement. TITEL DE MONTEUR 293 TVC Monteur GEÏNTEGREERDE C O M M U N I C AT I E

Concept

Voor alle mensen voor wie ADSL installeren abracadabra is en dus goed een monteur kunnen gebruiken, maar niet vast willen zitten aan een duur abonnement, is er nu de Het Net monteuraanbieding. Het Net neemt de technische barrière weg om over te stappen op ADSL door het aanbieden van een monteur: met andere woorden ´geen gedoe met aansluiten´. Om dit voor het voetlicht te krijgen licht spokesperson Fred van Het Net op een eenvoudige wijze, die aansluit bij de doelgroep, de aanbieding toe.

Media- en middelenstrategie

Televisie is als hoofdmedium massamediaal ingezet en werd hierbij ondersteund door de inzet van radiocommercials, een online-campagne (banners) en onsite-communicatie. Ook in de winkels van de dealers was de campagne sterk aanwezig door de inzet van POS-materiaal.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken