DE MARINE VERGROOT JE WERELD

DE MARINE VERGROOT JE WERELD

Categorie
Personeel
Adverteerder
KONINKLIJKE MARINE
Bureau
ACA/JES Communicatie en Combat
Jaar
2005
Paginanummer
414

Doelstelling

De marine wil een grotere inhoudsbekendheid als werkgever. Om daarmee haar werkgeversimago en voorkeurspositie te versterken.

Doelgroep

Imago: de totale Nederlandse bevolking van 12 jaar en ouder, waaronder influentials en toekomstige werknemers. Werving: mannen en vrouwen van 17 tot 24 jaar, alle opleidingsniveaus.

Concept

De marine staat voor samen werken en samen leven. Dat moeten we dan ook laten zien en beleven. Op een persoonlijke, toegankelijke manier helder maken dat de marine teamwork is. Herkenbare ‘characters’, mensen van vlees en bloed die echt werken bij de marine, dragen de campagne. Zij bewijzen op alle mogelijke manieren dat de marine je wereld groter maakt: je verlegt er je grenzen, zowel geografisch als persoonlijk. TITEL DE MARINE VERGROOT JE WERELD 415 Brochures per vooropleiding Homepage en pagina’s van karakters PERSONEEL

Media- en middelenstrategie

Imago legt de basis voor werving. Het hart van de campagne is internet, omdat we daarmee binnen de jonge doelgroep de gewenste merkbeleving kunnen realiseren. Alle overige media en middelen (TV en radio voor imago; radio, print, online, events en schoolmedia voor werving) leiden daarom toe naar de website www.werkenbijdemarine.nl Op die website leiden de ‘characters’ de bezoekers met weblogs, online voorlichtingen, etc. naar een database van mensen die graag bij de marine willen werken. CRM-activiteiten maken van deze arbeidsmarktcampagne echte relatiemarketing.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken