De man in de Media Markt

De man in de Media Markt

Categorie
Retail
Adverteerder
MEDIA MARKT
Bureau
JWT Amsterdam
Jaar
2014
Paginanummer
366

Doelstelling

De Media Markt is van naam en pay-off bekend, maar in feite een grote onbekende door het woud van acties. We moeten Nederland de Media Markt laten kennen op zijn kwaliteiten: de meest ideale winkel voor iedereen die elektronica wil kopen.

Doelgroep

Een breed publiek Nederlanders, klanten en niet-klanten, voornamelijk tussen de 17 en 45 jaar.

Concept

Om Nederland te laten zien hoe geweldig de Media Markt is, hebben we een campagne gebouwd die de bestaande pay-off inhoudelijke lading geeft. Hierbij hebben we gekozen voor een persoon die de Media Markt zo geweldig vindt dat hij heeft besloten er te blijven wonen. Als een kind in een snoepwinkel heeft hij in de Media Markt immers alles wat zijn hartje begeert. Hij kan er zijn eten in de koelkast kwijt, elke dag zijn was doen in een andere wasmachine, en natuurlijk gamen of films kijken op de grootste beeldschermen die er bestaan. Deze man komt op een natuurlijke en plezierige manier in aanraking met alle producten van de Media Markt. Zo blijft hij zich verbazen over hoe geweldig de winkel eigenlijk is.

Media- en middelenstrategie

Gekozen is om tv op twee niveaus in te zetten: communicatie van de winkelformule op thematisch niveau met 30-40'' tvc's, en op transactioneel niveau korte 15' stand-alone commercials die wekelijkse aanbiedingen in een consistent construct communiceren.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken