De Lift

De Lift

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
BINCK
Bureau
XXS Amsterdam
Jaar
2017
Paginanummer
152

Doelstelling

Binck is onbetwist marktleider in online beleggen. In de beleggingsmarkt zijn echter twee evoluties gaande: toetreding van low-cost beleggingsplatformen en een dalende spaarrente. Binck wil zich dan ook onderscheiden met relevante proposities en een nieuwe product introduceren dat interessant is voor spaarders.

Doelgroep

Beleggers die op zoek zijn naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en spaarders die twijfelen over beleggen. Doelgroeponderzoek toonde aan dat spaarders beleggen complex vinden klinken en nergens aan vast willen zitten. Voor deze groep introduceren we Binck Forward, een product waarmee je makkelijk kunt in- en uitstappen. Zelfbeleggers zijn, ondanks hun ervaring, onzeker over beslissingen. Voor hen introduceert Binck 'gratis meekijken in de portefeuille van een professional'.

Merkomschrijving

Binck maakt beleggen toegankelijk voor iedereen. Je kunt zelf beleggen met het meermaals bekroonde beleggingsplatform of je geld laten beleggen.

Concept

Als je belegt, kan het twee kanten op. Aandelen stijgen. Of dalen. Je stapt in. Of uit. Ga je beleggen bij Binck, dan zit je hoe dan ook in de lift. Want bij Binck krijg je meer. Binck heeft service, transparantie en gebruiksgemak voorgoed op de kaart gezet en dat vind je terug in de benefits van Binck. Dankzij die benefits kun je niet alleen makkelijker beleggen, je wordt er ook beter in. Alle TVC's spelen zich af in een lift. Met deze ene locatie kunnen we alles vertellen wat we willen. Zelfs een nieuw product introduceren: Binck Forward. Een beleggingsproduct waarbij je alleen maar hoeft in te stappen en vervolgens niets hoeft te doen.

Media- en middelenstrategie

TV, online video en bannering. Online benadrukten we per doelgroep relevante drijfveren, zoals vakantiegeld of een nieuw huis. Met een boodschap over risicospreiding verlaagden we de drempel om te beleggen. De Lift stelde Binck in staat om benefits te communiceren, een nieuw product te introduceren én de complexe wereld van beleggen te vereenvoudigen. In de hele funnel, van ATL tot conversie, werd duidelijk hoe makkelijk het is om in te stappen.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken