De hoogste tijd voor Carpetright

De hoogste tijd voor Carpetright

Categorie
Retail
Adverteerder
CARPETRIGHT, DE SERVICE RETAILER IN VLOEREN- EN RAAMDECORATIE
Bureau
Joe Public Take-Away Advertising
Jaar
2020
Paginanummer
334

Doelstelling

Carpetright wil een bredere doelgroep aanspreken. Er moet een shift worden gemaakt van een platte vloerendiscounter naar een kwalitatieve service retailer met een eigentijds assortiment vloeren- en raamdecoratie.

Doelgroep

Iedereen (18+) die van tijd tot tijd zijn woning wil opfrissen of verfraaien met een nieuwe vloer of raamdecoratie.

Merkomschrijving

Carpetright is een specialist in het vernieuwen van het interieur en combineert laagdrempeligheid en goede aanbiedingen met service, kennis en persoonlijke aandacht.

Concept

De campagne zet het vakmanschap op een voetstuk met de introductie van een vast winkelteam: Theo, de specialist die bij mensen thuiskomt, bijgestaan door Saskia (tevens de vaste voice-over) en Roy. Met de nieuwe pay-off, 'Hoogste tijd voor Carpetright', koppelen we de probleemsituatie van de klant aan de oplossing die voorhanden is: Carpetright!

Media- en middelenstrategie

De middeleninzet is efficiënt:TV voor het uitdragen van de merkpositionering. Radio voor promoties en traffic naar de winkel. En via TV billboarding boosten we naamsbekendheid en bieden we inspiratie. Het vaste winkelteam wordt ook ingezet voor online content en op winkelmateriaal.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken