#DASLIEF

#DASLIEF

Categorie
Actualiteiten
Adverteerder
SIRE
Bureau
Joe Public Take-Away Advertising
Jaar
2020
Paginanummer
98

Winnaar 2020

Doelstelling

SIRE wil Nederlanders bedanken voor alle lieve corona-initiatieven en anderen inspireren ook iets liefs te doen. En hiermee iedereen een hart onder de riem te steken en de saamhorigheid in Nederland te vergroten.

Doelgroep

Nederlanders die tijdens de eerste coronagolf meedoen aan lieve initiatieven. Uiteindelijk: iedereen die ons land liever kan maken.

Merkomschrijving

SIRE zet maatschappelijke issues op de kaart en wil mensen wakker schudden, aanzetten tot nadenken en in beweging krijgen.

Concept

Als in 2020 Corona uitbreekt, worden overal spontaan hartverwarmende acties gestart. In het verlengde van de campagne #DOESLIEF komt SIRE met #DASLIEF. Een nieuw woord, om alle lieve initiatieven een podium te geven.

Media- en middelenstrategie

In TV-, bioscoop- en radiospots, online en outdoor worden initiatieven beloond met #DASLIEF. De campagne is wederom 'open source' met downloadbare emoticon-gifjes voor gebruik op social. Voor bedrijven/organisaties zijn er campagnelogo's en advertenties op maat. Ondanks de korte aanlooptijd (1 week) en duur van de campagne (2 weken), is de hoeveelheid free publicity overweldigend en wordt #DASLIEF nog steeds dagelijks gebruikt.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken