Daar zorgen wij voor

Daar zorgen wij voor

Categorie
Non-Profit & Overheid
Adverteerder
ALZHEIMER NEDERLAND
Bureau
Born05
Jaar
2019
Paginanummer
222

Doelstelling

Alzheimer Nederland positioneren als dé autoriteit op het gebied van dementie.

Doelgroep

Heel Nederland, specifiek vrouwen 45+

Merkomschrijving

Alzheimer Nederland (ANL) zet zich in voor een toekomst zonder dementie en voor een betere kwaliteit van leven voor iedereen die te maken heeft met dementie.

Concept

Om het leiderschap van ANL onder de aandacht te brengen is een campagne-construct ontwikkeld waarin de diversiteit van de organisatie naar voren komt. Altijd afgesloten met één herkenbare boodschap: Daar zorgen wij voor. De impact van het werk van ANL voel je het allerbeste, door dichtbij de mensen met dementie te staan. Daarom is een documentaire-aanpak gekozen waarin mensen zijn gevolgd die dagelijks worden geraakt door de inspanningen van ANL. Korte statements bij de beelden dienen daarbij als bewijsvoering van alles waar de organisatie voor zorgt.

Media- en middelenstrategie

De campagne is ingezet op tv, online en radio. Voor tv zijn er vier korte commercials van 10 seconden ontwikkeld. Deze spots werden altijd in één reclameblok getoond, waardoor afzender én boodschap enorm opvielen. De tijd was dus gelijk aan een 40' spot, maar de impact vele malen groter.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken