D-REIZEN ZOMER LAST MINUTES – VISSEN NAAR VOORDEEL

D-REIZEN ZOMER LAST MINUTES – VISSEN NAAR VOORDEEL

Categorie
Retail
Adverteerder
D-reizen
Bureau
Doom&Dickson
Jaar
2009
Paginanummer
500

Doelstelling

Zet D-reizen neer als de sympathieke marktleider voor last-minute vakanties en creëer leads. Laat tegelijk mensen zien en voelen dat het merk D-reizen meer is dan alleen een discounter.

Doelgroep

Koppels en gezinnen met kinderen die voor hun zomervakantie gebonden zijn aan het hoogseizoen en bewust wachten op prijsaanbiedingen. Of open staan voor het idee dat ze via een lastminute het voordeligst op vakantie kunnen.

Concept

D-reizen komt met het eerste Goudvissenhotel ter wereld. Op Schiphol kunnen alle last-minute boekers hun goudvis onderbrengen in een echt hotel compleet met zonnestoelen en glijbanen. Deze enorme p.r. stunt is tegelijk de paraplu van de campagne onder het thema “Vissen naar Voordeel”. En de ‘eigen gemaakte’ goudvissen komen in alle uitingen van de campagne, online en offline, intern en extern, terug.

Media- en middelenstrategie

P.R. moment: opening door Maarten van der Weijden overgaand in een spectacular in het hoogseizoen in de vertrekhal van Schiphol. Televisie, dagbladen, radio en internetreclame met het thema Vissen naar Voordeel gekoppeld aan aanbiedingen. Interne extranet campagne om het personeel te stimuleren en enthousiast te maken voor het campagne seizoen.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken