Cor en Don

Cor en Don

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
CORENDON VLIEGVAKANTIES
Bureau
Serge van Wijngaarden & Robbert Dirksen
Jaar
2016
Paginanummer
406

Nominatie 2016

Doelstelling

Naamsbekendheid vergroten en imago kantelen: van Turkse All-In aanbieder naar een vertrouwde Nederlandse touroperator met een breed aanbod voor iedereen.

Doelgroep

Heel Nederland. Vakantiegangers die op zoek zijn naar een zorgeloze vakantie zonder gedoe. Daarbij biedt Corendon vakanties speciaal voor gezinnen, maar ook 'Only Adult' kinderloze vakanties.

Concept

Cor en Don. Prijs en kwaliteit. De mannetjes zijn de twee vakantie-inkopers van Corendon. Cor haalt steevast de scherpste prijs binnen. En levensgenieter Don ervoor dat alles tiptop in orde is. Zo heeft de klant altijd de beste reis voor de beste prijs.

Media- en middelenstrategie

Voor awareness en imagoverandering hebben we primair ingezet op TV. Cor & Don zijn daarnaast ook te zien in banners, pre-rolls, social ads, nieuwsbrieven en interne communicatie. Iedere uiting gaat altijd gepaard met een concrete bestemming of aanbieding. Zo laten we zien hoe breed het aanbod is. NB. Ondertussen zijn de karakters uitgegroeid tot twee volkse helden en gaan mensen op vakantie met Cor-en-Don.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken