Compositiefoto

Compositiefoto

Categorie
Personeel
Adverteerder
Politieacademie
Bureau
BVH Groep
Jaar
2007
Paginanummer
462

Doelstelling

De Politie-organisatie wil een goede afspiegeling zijn van de samenleving. En daar horen dus ook meer vrouwen bij. Niet in de laatste plaats omdat die wervingsvijver nog potentie heeft voor de Politie. De campagne moet dus meer mensen gaan aanspreken die beschikken over de juiste competenties. Meer vrouwen moeten dus ook de stap zetten om naar de site te gaan, te solliciteren en aangenomen te worden.

Doelgroep

De Nederlandse Politie zoekt mensen die mentaal sterk zijn, zich kunnen inleven in situaties en die verbaal sterk zijn. Dat zijn heel vaak vrouwen. De Politie heeft een sterke voorkeur voor mannen en vrouwen met een mbo-achtergrond, enige jaren werkervaring en dus tussen de 20 en 35 jaar.

Concept

Vrouwen denken bij werkgevers niet gelijk aan de Politie. En dat komt door het fysieke imago van de baan. Laat vrouwen aan de hand van competenties zien/ervaren dat ze eigenlijk heel geschikt zijn voor het vak als politieagent.

Media- en middelenstrategie

Overtuig de doelgroep op de site dat er meer facetten zijn aan een politiebaan dan alleen de fysieke. Gebruik tv, radio en webvertising om op een opvallende manier aandacht te vragen voor die andere competenties en om traffic te genereren naar de site.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken