Comedy Club

Comedy Club

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
AMAZON PRIME VIDEO
Bureau
YUNE B.V.
Jaar
2021
Paginanummer
424

Doelstelling

Op een creatieve manier hebben we voor aandacht gezorgd rondom de exclusieve Amazon Prime Video Original 'Comedy Club'. De campagne zorgt voor een buzz, geeft attentie voor de sterke lokale content van Prime Video én zorgt voor nieuwe abonnees van de videostreamingdienst.

Doelgroep

We mikken op drie doelgroepen voor deze campagne: liefhebbers van comedy, over alle leeftijden en doelgroepen heen, fans van de individuele comedians/cabaretiers en tenslotte liefhebbers van lokale Nederlandse originele content. De laatste doelgroep is altijd op zoek naar nieuwe content vanuit eigen land.

Merkomschrijving

Amazon Prime Video is een streamingdienst die zowel eigen originele content, lokale content en films en series van andere entertainmentbedrijven aanbiedt.

Concept

'Haal de lach in huis' is het overkoepelende campagneconstruct. Hiermee zeggen we in één zin wat kijkers kunnen verwachten, zetten wij de exclusiviteit van deze Prime Video Original luister bij, maken wij het triggerend voor huidige en nieuwe abonnees en fans én spreken we liefhebbers van het genre aan.

Media- en middelenstrategie

TV, print, out-of-home, display, print.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken