Collectif DS 12. Podium voor onafhankelijkheid.

Collectif DS 12. Podium voor onafhankelijkheid.

Categorie
Smart Idea
Adverteerder
DS AUTOMOBILES
Bureau
HUNT.
Jaar
2018
Paginanummer
374

Doelstelling

Vergroten merkbekendheid (op de markt sinds 2015) binnen de doelgroep, creëren van PR en zorgen voor traffic bij DS Stores.

Doelgroep

M/V, 30-44 jaar, hoger opgeleid met een vrij beroep. Hechten aan kwaliteit en hebben een open mindset. Als in geen andere branche, is de merktrouw hoog en routinegedrag lastig te doorbreken.

Merkomschrijving

DS Automobiles staat voor Avant-Garde. Luxe auto's voorzien van tal van innovaties. Geboren uit Citroën, nu op eigen benen met een geheel nieuw ontwikkelde DS 7 Crossback en binnenkort een DS 3 Crossback.

Concept

Onafhankelijkheid is een voorwaarde voor creativiteit en innovatie. Daarom lanceerden we een podium voor onafhankelijkheid, Collectif DS 12. 12 onafhankelijke geesten die hun hart volgen en eigen keuzes maken. Het collectief vormt de as voor een groot deel van de communicatie door het jaar heen. PR, branding, social, loyalty, events en dealeractivatie.

Media- en middelenstrategie

Focus op earned en owned media. Leden van het collectief worden niet betaald om mooie dingen over het merk te zeggen. Het merk helpt hen en zij helpen het merk. Wederzijds enthousiasme zorgt voor bereik via owned en earned media van alle betrokkenen.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken