Choose your battle

Choose your battle

Categorie
Corporate, Employer Branding & Internal Communication
Adverteerder
MINISTERIE VAN DEFENSIE
Bureau
Steam
Jaar
2017
Paginanummer
80

Nominatie 2017

Doelstelling

Interesse opwekken voor diverse gevechtsfuncties bij o.a. het Korps Mariniers, Pantsergenie of Luchtmobiele Brigade, het bezoeken van werkenbijdefensie.nl/360 en solliciteren.

Doelgroep

Jongeren, voornamelijk mannen, niveau VMBO/HAVO/MBO, 17-25 jaar.

Merkomschrijving

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Het merk en het werk van Defensie doet er dus toe en is avontuurlijk, spannend en 100% teamwork.

Concept

Choose your battle is een 360º-ervaring waarin je het werk van drie verschillende eenheden ontdekt door rond te kijken én zelf te kiezen met wie je op missie gaat. Drie gevechtseenheden voeren samen één militaire actie uit; jij kunt op elk moment switchen van eenheid. Het switchen maakt de beleving interactief en is functioneel. Na afloop krijg je een 'advies' op basis van de kijktijd per eenheid en ontdek je welke eenheid bij jou past.

Media- en middelenstrategie

Doel: traffic naar werkenbijdefensie.nl/360. 15-sec video op Google/YouTube, Facebook, Spotify. Programmatic via MCN, Widespace, SpotX. Longreads bij Adfactor, Persgroep. Display advertising met Adform. OOH met Igloo (Brightday). Retargeting van belangstellenden voor infodagen en sollicitatie.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken