Chantal kan écht wel koken… met HelloFresh

Chantal kan écht wel koken… met HelloFresh

Categorie
Retail
Adverteerder
HELLOFRESH
Bureau
&C BrandStudio
Jaar
2021
Paginanummer
344

Doelstelling

Met brand influencer storytelling willen we op een onderscheidende manier onze doelgroep bereiken en laten we het gemak van koken met HelloFresh zien. Ons uiteindelijke doel is om potentiële klanten ons merk te laten overwegen en aankoop te stimuleren.

Doelgroep

Young generation parents, vrouwen 25-48 jaar.

Merkomschrijving

HelloFresh is in Nederland marktleider op het gebied van maaltijdboxen. We werken al 10 jaar vol trots aan onze missie: “change the way people eat - forever”

Concept

De campagne is een vervolg op het succesvolle TV-programma ‘Chantal Komt Werken’. In een van de meest bekeken afleveringen (1.3 miljoen kijkers) kookte ze chili con carne voor de brandweermannen in Amsterdam. Na één hap werd pizza besteld…
Door te laten zien dat Chantal Janzen, die niet bekend staat om haar kooktalent, met HelloFresh toch een verse maaltijd kan koken, geven we op een humoristische wijze weer hoe makkelijk het is om lekker te koken. Met HelloFresh.

Media- en middelenstrategie

Mid-funnel: Long-format brand storytelling video’s voor YouTube, Paid Social & Chantal's socials. Lower funnel: Re-targeting met korte video-formats & static images op Paid Social.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken