CêlaVíta  – De nieuwe generatie aardappeleters

CêlaVíta – De nieuwe generatie aardappeleters

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
CÊLAVÍTA
Bureau
Mediabureau STROOM - Energie voor groei
Jaar
2021
Paginanummer
226

Doelstelling

Merkrelevantie CêlaVíta vergroten binnen de categorie aardappelen in het koelschap, daardoor groeien in penetratie: nieuwe kopers aantrekken.

Doelgroep

Boodschappers 25-59 jaar.

Merkomschrijving

CêlaVíta is een Nederlandse aardappelfabrikant. Ze biedt een rijk assortiment aan aardappelproducten, waarmee de consument gemakkelijk een lekker en gezond gerecht op tafel kan zetten. De merkcampagne ‘De nieuwe generatie aardappeleters’ speelt in op de belangrijkste Category Entry Points van de doelgroep (gemak, veelzijdig en lekker) en maakt de aardappel weer top-of-mind en relevant.

Concept

Door de kortere bereidingstijd van CêlaVíta’s Kookaardappelen, staat ‘de nieuwe generatie aardappeleters’ minder lang in de keuken en is er nu meer tijd aan tafel voor een leuk gesprek. De campagne die Fama Volat ontwikkelde zette dit eetmoment samen centraal, met diverse activerende tafelvragen om aan elkaar te stellen tijdens het eten. Het partnership met het Van Gogh Museum is in de activerende laag meegenomen en maakt het geheel rond.

Media- en middelenstrategie

Bij Mediabureau STROOM werken we met een Dual Duty strategie: een balans van merk en performance per boodschap en mediumtype. Uitgesplitst ziet dat er als volgt uit: TOUCH: Awareness realiseren voor merk & product, inzet van radio om snel contacten op te bouwen in een brede doelgroep. Keuze voor Talpa FMCG-pakket, met o.a. zenders Radio538, Skyradio en 100%NL, gedurende de typische aankoopmomenten. Eén consistente productboodschap werd afgewisseld met verschillende tafelvragen. TELL: Inzet online video, slim gebruik van commercial ‘de nieuwe generatie aardappeleters’ met koppeling naar de kortere bereidingstijd en de tafelvragen. Sturing op bereik (o.a. Kijk.nl), YouTube en social media. Segmentatie o.b.v. interessegebieden. SELL: Activerende social ads met de tafelvragen en win-actie i.s.m. het Van Gogh Museum. Daarnaast een branded content partnership met radiozender 100%NL. Hierbij konden luisteraars van de show van Barry Paf (16-19 uur) kans maken op tickets voor ‘De Aardappeleters’ tentoonstelling door hun meest bijzondere antwoord op de tafelvraag te delen.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken