#Carnavalvrij

#Carnavalvrij

Categorie
Smart Idea
Adverteerder
BAVARIA
Bureau
Fama Volat
Jaar
2018
Paginanummer
363

Winnaar 2018

Doelstelling

Versterk de banden met thuisregio (Z.O. Brabant). Bewijs aan de doelgroep dat Bavaria Carnaval (en carnavallers) écht begrijpt!

Doelgroep

Primair; de hele regio met postcode 5000-6000. Maar eigenlijk alle carnavallers in Brabant, Limburg en zelfs daarbuiten. Zowel jong (18+) als oud(80+)!

Merkomschrijving

Bavaria is Nederlandse bierbrouwer uit het Brabantse Lieshout.

Concept

Insight: Carnaval vieren 'kost' je vrije dagen, en dat terwijl het voor velen misschien nog wel belangrijker is dan andere nationale feestdagen. Tijd voor verandering! Idee: Onder leiding van vrijheidsstrijder Sjefke Vaeren (Bjorn vd Doelen) vecht Bavaria namens alle carnavallers voor officiële 'vrije' feestdagen. Daarbij maken we gebruik van ons democratische recht, om een petitie te starten. Met minimaal 40.000 handtekeningen komt het onderwerp op de politieke agenda in Den Haag.

Media- en middelenstrategie

Dmv een 90" commercial lanceerde we het idee. De campagne was binnen no time landelijk nieuws. Kranten, journaals, talkshows en showprogramma's berichtten over de actie. We hielden we de campagne 4 weken levend met social video updates, link-ads, gifjes, stories, poster-generator & abri's.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken