Business trends de baas

Business trends de baas

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
T-MOBILE ONDERNEMEN
Bureau
De Ondernemer/DPG Media
Jaar
2019
Paginanummer
55

Doelstelling

Creëren van awareness in de doelgroep 'ondernemers' en realiseren van gekwalificeerde leads.

Doelgroep

MKB Ondernemers

Merkomschrijving

T-Mobile ondersteunt ondernemers met telecom, zo kunnen ondernemers succesvol(ler) zijn en zich bezighouden met ondernemen.

Concept

Je bent ondernemer. Je moet en wil veel. Hoe blijf je daarbij alles de baas? Met T-Mobile zorg je dat je altijd en overal bereikbaar bent. Drie experts brengen een verbinding met T-Mobile tot stand en vertellen je op drie thema's de mogelijkheden: technologie/5G (werken waar je wil), customer centricity (bereikbaarheid) en business happiness (werk/privé balans). Die verbinding blijft in stand in een transmediale campagne waarin de ondernemer als vanzelf steeds warmer wordt voor de dienstverlening van T-Mobile.

Media- en middelenstrategie

In één integraal jaarplan komen bereik, content en leads logisch en meetbaar samen en gaan de kanalen naadloos in elkaar over. De campagne met de experts start in 2,1 miljoen dagbladen en op deondernemer.nl met een duidelijke call to-action naar een whitepaper. Een display campagne zorgt voor meer leads en alle content leidt naar het afsluitende event met keynotes van de experts.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken