Bullebakken

Bullebakken

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
ARAG
Bureau
True Ideas
Jaar
2018
Paginanummer
175

Doelstelling

Het herintroduceren van ARAG, en daarbij de stap maken van 'rechtsbijstandverzekeraar' naar de nieuwe propositie 'juridisch probleemoplossers'.

Doelgroep

Jan Modaal, Henk en Ingrid, Nasira en Abdi, Mien uit Appelscha. Kortom, heel normale hardwerkende Nederlanders. Vanaf 25 jaar, met een zelfstandig inkomen.

Merkomschrijving

ARAG gelooft heilig in rechtvaardigheid voor iedereen. Ze vindt dat iedereen toegang moet hebben tot het recht, en niet slechts degenen die het zich kunnen veroorloven.

Concept

Je vindt ze overal: bullebakken. De buurman die de schutting een metertje over je erfgrens zet. Of een werkgever die het niet zo nauw neemt met jouw rechten. Mensen met een grote mond, of de juiste vriendjes, die menen dat ze meer rechten hebben dan jij. Maar ARAG staat op tegen bullebakken, voor gerechtigheid en voor iedereen, want wij zijn juridisch probleemoplossers.

Media- en middelenstrategie

Om de boodschap impactvol en met de juiste lading over het voetlicht te brengen, is gekozen voor een volledig filmgedreven strategie: Het zwaartepunt lag in twee flights TV, ondersteund met online video.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken