Breinvriendelijk Werken

Breinvriendelijk Werken

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
ZORG VAN DE ZAAK
Bureau
XXS Amsterdam
Jaar
2018
Paginanummer
146

Nominatie 2018

Doelstelling

Zorg van de Zaak heeft de afgelopen jaren steeds relevante, maar onderbelichte thema's als verslaving, discriminatie en pesten op de werkvloer geagendeerd. Door deze thema's in onze merkcampagnes centraal te stellen, realiseren we drie doelstellingen. We vergroten de kennis over deze thema's bij klanten en prospects, we laten onze onderscheidende dienstverlening zien en bouwen aan de autoriteit van ons merk. Met de introductie van 'Breinvriendelijk Werken' vragen we om meer aandacht voor en kennis over het brein. En bieden we oplossingen om hier anders mee om te gaan.

Doelgroep

Klanten en prospects van Zorg van de Zaak. Secundair: onder het motto 'practice what you preach' onze eigen medewerkers.

Merkomschrijving

Zorg van de Zaak is de grootste speler op het gebied van bedrijfszorg, leefstijlzorg en medische zorg. Vanuit onze overtuiging dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen deelnemen in werk en maatschappij, doen we er alles aan om mensen gezond en inzetbaar te houden.

Concept

Ons brein is niet gemaakt om altijd 'aan te staan'. Volle agenda's, continue online bereikbaarheid en switchtasking, zijn funest voor de gezondheid, productiviteit en creativiteit. In het concept 'Breinvriendelijk Werken' staan alledaagse werksituaties centraal en door een combinatie van voice-over en animatie laten we zien wat er feitelijk in je brein gebeurt. De herkenbare situaties komen vervolgens in alle media terug.

Media- en middelenstrategie

De campagne is opgebouwd rondom online video, social media (LinkedIn, Facebook, Instagram), PR, print (in vakmedia), een speciale campagnepagina en landelijke bijeenkomsten voor klanten en prospects. De taak van video is om op hele simpele wijze te laten zien wat er dagelijks op ons werk gebeurt. In de PR-campagne wordt de nadruk gelegd op de gevolgen voor je gezondheid: de helft van Nederland komt futloos thuis. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om meer te leren: van een toegankelijk boekje met tips en tricks tot een groot klantevent.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken