Breaker. Het tussendoortje dat altijd tussendoor kan.

Breaker. Het tussendoortje dat altijd tussendoor kan.

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
Friesland Foods Western Europe
Bureau
DDB Amsterdam
Jaar
2006
Paginanummer
235

Doelstelling

Breaker zuivelsnack positioneren als een makkelijk en cool tussendoortje. Vruchtenyogurt is van zichzelf tamelijk braaf en verantwoord, zeker t.o.v. tussendoortjes als Mars, snoep, koek of vette snacks.

Doelgroep

Jongeren en jongvolwassenen met het voor hen typische eet- en drinkgedrag; lekker, makkelijk, impulsief, onderweg, individueel.

Concept

Volgens de klassieke marketingtheorie hadden we Breaker moeten positioneren als het verantwoorde tussendoortje. Maar er is gekozen om te focussen op het gebruiksgemak van de unieke verpakking en de intrinsieke benefits van het product geheel impliciet te laten. Een riskante en niet voor de hand liggende strategie.

Media- en middelenstrategie

De mediastrategie is boodschapversterkend; de uitingen zijn zo kort en talrijk (o.a. diverse 15 tvc’s) dat zij zelf ook ‘tussendoor komen’. Daarnaast is gekozen voor een mediagebruik dat zoveel mogelijk aansluit qua plaats en timing bij de gebruiksmomenten en de doelgroep van Breaker (tv, internet, print, sampling op festivals, stations en stranden). TVC Fear Factor
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken