Boom versieren, kaarten versturen met de decemberzegels van PostNL

Boom versieren, kaarten versturen met de decemberzegels van PostNL

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
POSTNL
Bureau
TBWANEBOKO
Jaar
2021
Paginanummer
168

Doelstelling

PostNL wil Nederlanders activeren zo veel mogelijk kerstkaarten te versturen en de daling verkoop decemberzegels en daling postmarkt te verminderen.

Doelgroep

Iedereen die wel eens kaartjes stuurt, van jong tot oud, met een focus op vrouwen tussen de 25 en 45 jaar.

Merkomschrijving

PostNL bezorgt al meer dan 220 jaar bijzondere momenten. Als favoriete bezorger begrijpen we als geen ander wat een persoonlijke boodschap betekent.

Concept

December is de maand van warmte en aandacht en daar horen traditiegetrouw kerstkaarten bij. Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen deze mooie traditie in ere houden, geven we een heldere reminder: boom versieren, kaarten versturen. In een warme, persoonlijke campagne laden we het kerstgevoel tussen gever en ontvanger, waarbij de straatmuzikant met een aanstekelijk liedje activeert om kaarten te versturen.

Media- en middelenstrategie

Om genoeg bereik op te bouwen, emotioneel te raken en te activeren, is gekozen voor een middelenmix met TV om via de emotionele kracht de intrinsieke motivatie aan te zetten. DOOH, radio, social, print, owned & online media en retailsamenwerkingen dienen als activerende tegenhanger voor conversie.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken