Bol.com Valentijn #pakjeliefde

Bol.com Valentijn #pakjeliefde

Categorie
Retail
Adverteerder
BOL.COM
Bureau
Etcetera & Red Urban
Jaar
2017
Paginanummer
301

Winnaar 2017

Doelstelling

We willen laten zien dat je bij bol.com niet alleen terechtkunt voor gerichte aankopen, maar ook voor inspiratie. Daarnaast is het doel om de bekendheid van de 'vandaag bezorgd'-dienst te verhogen.

Doelgroep

Iedereen in Nederland en Vlaanderen.

Merkomschrijving

Bol.com is de winkel van ons allemaal. Naast gemak en service, bieden we ook een groot assortiment, inspiratie en voordeel.

Concept

Bol.com maakte Valentijnsdag onvergetelijk met romantische ideeën om je geliefde te verrassen. Omdat deze dag vooral draait om het gebaar, gebruikten we onverwachte artikelen om je liefde op creatieve wijze te tonen. Ook konden romantici de gratis & limited #pakjeliefde-doos bestellen, waarmee ze zichzelf cadeau konden doen. Op Valentijnsochtend voerden we campagne voor de 'vandaag bezorgd'-dienst. Dé oplossing voor iedereen die vergeten was een Valentijnscadeau te kopen.

Media- en middelenstrategie

In de inspiratiefase werkten we samen met influencers en redacties. De inspirerende content verspreidden we via social en eDM. In de tweede fase verhoogden we de bekendheid van onze 'vandaag bezorgd'-dienst via radio en online display, met reminders om vóór 12:00u een cadeau te bestellen.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken