BMW Automaatcampagne II

BMW Automaatcampagne II

Categorie
Durables
Adverteerder
BMW GROUP NEDERLAND
Bureau
Yune
Jaar
2017
Paginanummer
194

Doelstelling

BMW levert tijdelijk standaard kosteloos een automaat op elke BMW. Het automerk wil met de campagne de berijder bewust maken van de voordelen van de innovatieve BMW Steptronic automaat, die soepel schakelt en uiterst sportief, comfortabel en dynamisch rijdt.

Doelgroep

De zakelijke rijder (40+) die houdt van auto's en autorijden. Mannen die een premium leaseauto overwegen en voor wie rijplezier, innovatie en comfort van belang zijn.

Merkomschrijving

BMW staat voor rijplezier. De Steptronic automaat zorgt voor ongeëvenaard rijplezier en maakt van elke rit een unieke beleving waarin optimaal de sportieve, dynamische en comfortabele eigenschappen van een BMW worden ervaren.

Concept

Dankzij de automaat krijgt het rijplezier zo'n upgrade dat je haast zou denken dat er écht sportieve, comfortabele en dynamische assistenten in je BMW zitten. En dat laten we zien. Kiest de berijder de sportieve stand? Dan ziet hij op de bijrijdersstoel een fanatieke vechtsporter. Wil de bestuurder dynamisch rijden? Dan krijgt hij ondersteuning van een rally co-driver. En schakelt hij liever over naar de meest comfortabele rijervaring? Dan krijgt hij plots een fijne stoelmassage van een masseuse.

Media- en middelenstrategie

De mediastrategie bestaat uit diverse lagen, met focus op online video. Het creatieve videoconcept geldt als leidraad voor de overige advertentiematerialen. Naast video bestaat de campagne uit verschillende producties voor Facebook, Youtube, online en radio. In de awareness fase zetten we diverse video-formaten - in een selectief umfeld - en radio in, om te vertellen dat op elke BMW nu standaard de innovatieve Steptronic automaat geleverd wordt. Om de verschillende doelgroepen effectief te bereiken, zetten we in de consideration en conversion fase programmatic display in met gebruik van verschillende datastrategieën. In deze fase sturen we op het genereren van websitetraffic en retargeten we videokijkers en websitebezoekers met een call to action om een proefrit aan te vragen.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken