BLG Wonen, Kom verder

BLG Wonen, Kom verder

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
BLG WONEN
Bureau
Energize
Jaar
2016
Paginanummer
144

Doelstelling

Laat heel Nederland kennis maken met een nieuw BLG Wonen. Vergroot de bekendheid en voorkeur bij nieuwe klanten zodat zij BLG Wonen gaan overwegen als hypotheekverstrekker en verhoog daarmee het aantal hypotheekaanvragen. Maar ook bestaande klanten en de onafhankelijke - partner - adviseurs moeten worden bereikt. Informeer ze over het nieuwe merkverhaal, de nieuwe campagne én de proposities die daarin worden gecommuniceerd. Zorg in de aanloop van de lancering van de nieuwe campagne ook voor kennis en extra enthousiasme bij de medewerkers.

Doelgroep

1. Nieuwe Conservatieven en de Traditionele Burgerij (Motivaction Mentality-model) Onderverdeeld in 4 subgroepen: Starters, Doorstromers, Empty Nesters en ZZP'ers. 2. Onafhankelijke adviseurs die hypotheken/producten van BLG Wonen aanbieden. 3. Eigen medewerkers (intern) 4. Bestaande klanten.

Concept

Een huis kopen is ingewikkeld en heel persoonlijk. BLG Wonen biedt een hypotheek die verder kijkt dan cijfers alleen. Die eerlijk zegt of iets niet, of juist wel kan. Want morgen kan alles anders zijn. Kortom: Een hypotheek die je situatie begrijpt. BLG Wonen. Kom verder. Hiermee positioneert BLG Wonen zich als de meest persoonlijke en deskundige financiële dienstverlener van Nederland.

Media- en middelenstrategie

Met: 'Een hypotheek die je situatie begrijpt' als gedachte is het hele merk onder handen genomen. Van de huisstijl tot een nieuwe payoff. Nederland maakt kennis met een nieuw BLG Wonen door een merk-film van 40 sec. op TV. In de propositie-films van 15 sec. herkenbare en treffende situaties. De branding aan het begin en einde, zorgt voor een duidelijke koppeling tussen merk en de boodschap. Losse proposities zijn verder vertaald in een slimme mix van radio en online. Op Social vertellen klanten, medewerker en adviseurs over de aanpak van BLG Wonen. De adviseur - vooraf via DM en eDM geïnformeerd - bracht mensen in contact met de medewerkers van BLG Wonen, die ook op de hoogte waren van de campagne.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken