BLACKBOX RDM

BLACKBOX RDM

Categorie
Non-Profit & Overheid
Adverteerder
Hogeschool Rotterdam
Bureau
Nijgh
Jaar
2009
Paginanummer
396

Doelstelling

Versterk het technisch profiel van Hogeschool Rotterdam. Maak duidelijk dat de technische opleidingen van Hogeschool Rotterdam vanaf nu te vinden zijn op RDM Campus en waarom dat bijzonder is. In RDM Campus, de voormalige machinehal van de Rotterdamse Droogdok Maatschappij, werken studenten en bedrijven in een open omgeving intensief samen aan vooruitstrevende oplossingen op het gebied van bouw, mobiliteit en energie.

Doelgroep

Potentiële studenten, beïnvloeders (ouders, decanen, mentoren, schooldirecties) en eigen medewerkers.

Concept

RDM Campus is een spannende blackbox die zijn innovatieve geheimen moet prijsgeven. De opvallende presentatie van deze zwarte kubus offline en online moet de doelgroepen bekend maken met RDM Campus en nieuwsgierig maken naar de inhoud en bijzondere mogelijkheden ervan. Zij duiken onverwacht op in het Rotterdamse straatbeeld, zoeken je op of spelen een rol in je digitale wereld. Centraal thema: Technische studies gaan out of the box. Studeren wordt innoveren op blackbox RDM.

Media- en middelenstrategie

Rotterdamse, publieksbrede kick-off met tot blackbox getransformeerde kubuswoningen; opblaasbare megablackboxen bij diverse onderwijslocaties; blackbox-trams; blackbox-guerilla met voorlichtingscontainers op centrale pleinen; duurzame blackbox-graffiti; verwijzing naar de volledige 3D RDM Campus op blackboxrdm.nl en free publicity. Inzoomen op studiekiezers en beïnvloeders met experimentele blackbox Poken-actie (link jezelf via te bemachtigen poken-gadget aan RDM Hyves-profielen); blackboxHyves-applicatie (vul je eigen blackbox, stel een tijdslot in en verstuur de blackbox naar je vrienden; blackbox promokoeriers op elektrische scooters uitgerust met blackbox-pizzadozen, kubusflyers en posters; display-bannering rondom Poken-actie; advertenties met blackboxinserts; gerichte E-DM en Google-AdWords. Eigen medewerkers en studenten confronteren via campagneflitsen en screensavers; buzzboxen (verstopte mini-blackboxen met soms een Poken) en blackbox-verhuisdozen verspreid over locaties.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken