Beweeg je vrijer

Beweeg je vrijer

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
Achmea Health Centers
Bureau
Roorda Reclamebureau
Jaar
2012
Paginanummer
450

Doelstelling

Achmea Health Centers sterk onderscheiden van de traditionele fitnessbranche, die alleen nog op prijs concurreert. Het merk positioneren als jouw partner voor een gezonde leefstijl en het aantrekken van klanten uit nieuwe doelgroepen.

Doelgroep

Nederlanders die werk willen maken van een gezonde leefstijl. Mensen die willen bewegen en ontspannen, maar voor wie de traditionele sportschool niet echt aantrekkelijk is. Nadruk op vrouwen 30+, midlifers en senioren.

Concept

Met de nieuwe belofte 'Beweeg je vrijer' onderscheidt Achmea Health Centers zich nadrukkelijk van de traditionele sportschool. De regel geeft de benefit weer van gezond leven; als je regelmatig beweegt, ontspant en goed eet, zit je beter in je vel. De regel belooft ook dat je kunt bewegen en ontspannen met mensen zoals jij, in je eigen stijl en tempo. En zonder dat je vastzit aan een abonnement. Dit zijn de uitgangspunten voor alle marketingcommunicatie. Het nieuwe aanbod is veel breder dan fitness: de producten en diensten worden ontworpen met de leefstijl van de belangrijkste doelgroepen als uitgangspunt. We ontwikkelden labels die hiermee corresponderen. Zo kan iedereen kiezen voor een stijl die bij hem of haar past. En krijgt het eendimensionale fitnesscentrum een totaal nieuw, fris en aantrekkelijk gezicht.

Media- en middelenstrategie

In de zomer gebruikten we landelijke PR en radio voor breed bereik en bekendheid van de nieuwe propositie, in combinatie met online advertising. Lokaal werd rond de health centers EDM ingezet . Alle communicatie leidt naar de inspirerende nieuwe website. Ook alle vestigingen werden volledig gerestyled in de nieuwe huisstijl om zo ook de bestaande klanten mee te in de nieuwe aanpak. Eind december pakten we uit met een massamediale 'Goede voornemens' campagne rondom het pakket 'Afvallen en Afblijven'. Lokaal werden weekbladen en outdoor ingezet en landelijk zorgden radio en een DM naar alle Achmea verzekerden voor bereik en de nodige awareness.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken