Betaal niet gewoon, betaal verzekerd

Betaal niet gewoon, betaal verzekerd

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
MASTERCARD NEDERLAND
Bureau
FCB Amsterdam
Jaar
2020
Paginanummer
214

Nominatie 2020

Doelstelling

Verover marktaandeel ten opzichte van iDEAL door de belangrijkste benefit van Mastercard centraal te zetten: de 180 dagen aankoopverzekering met aflevergarantie.

Doelgroep

De aankoopverzekering is interessant voor iedere online shopper met een Mastercard. Van fashionista's tot aan gamers en ouders. Met als overeenkomst zo min mogelijk risico te willen lopen.

Merkomschrijving

Mastercard is een wereldwijd betaaltechnologiebedrijf.

Concept

Overdreven voorzichtig omgaan met een product blijkt steeds de boze dagdroom van een consument die net op het punt staat online af te rekenen. En dat is nergens voor nodig, want met Mastercard zijn bijna al je aankopen 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Zo zorgt betalen met Mastercard voor de ultieme peace of mind bij deze online shoppers als we ze even later in de commercial zorgeloos van hun online aankopen zien genieten. Dus: 'Betaal niet gewoon, betaal verzekerd'.

Media- en middelenstrategie

De mediastrategie is samengesteld op de basis van een audience first approach. TV, online video en social video vormden samen met branded content samenwerkingen de ruggengraad van de campagne.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken